Novosti iz kluba


Vijesti


16 05. 2018.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC POBJEDNIK KUP-a ZAGREBAČKOG NOGOMETNOG SAVEZA


FINALE KUPA ZNS-a 2017./2018.   

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - VRAPČE 2-2 (6-3)

Finalna utakmica KUP-a Zagrebačkog nogometnog saveza 2017./2018. godine odigrana je sinoć 14. svibnja 2018. s početkom u 17,30 sati na stadionu u Sigetu između momčadi Hrvatskog Dragovoljca i trećeligaša Vrapča. U regularnom vremenu utakmica je završila rezultatom 2 - 2, a golove za Dragovoljce postigli su Tomislav Hanžek u prvom i Antonio Đurić u drugom poluvremenu finalne utakmice. Gosti iz Vrapča bili su dostojan takmac i u hrabro odigranoj utakmici  u samoj su završnici uspjeli poravnati rezultat te privremeno odgoditi očekivano slavlje Dragovoljaca. Pobjednik finala tako je odlučen izvođenjem udaraca s jedanaest metara, a Dragovoljci su se iskazali kao nepogrešivi egzekutori jedanaesteraca i Kup je osvojen konačnim rezultatom 6 - 3. 

Nakon pobjedničkog slavlja momčadi Hrvatskog Dragovoljca, upriličena je protokolarna svečanost dodjele medalja, plaketa te pobjedničkog i prijelaznog pokala Zagrebačkog nogometnog saveza. U znak sjećanja na finalnu utakmicu, medalje je igračima i stručnim stožerima obiju momčadi uručio Milan Čolić, pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za šport i mlade Grada Zagreba. 

Pobjednički pokal Hrvatskom Dragovoljcu u trajno vlasništvo uručio je Tomislav Svetina, dopredsjednik ZNS-a i direktor GNK Dinamo. Tradicionalni prijelazni pehar ZNS-a uručio je Nikola Dragaš, predsjednik Športskog saveza Grada Zagreba. 

Plakete sucima finalne utakmice uručio je Ivica Modrić, predsjednik Komisije sudaca ZNS-a, a plakete liječniku i delegatu Darko Cvitković, tajnik Zagrebačkog nogometnog saveza.

Jučerašnjom se finalnom utakmicom od aktivnog suđenja oprostila sutkinja Zsuzsanna Szittar. Od gledališta je ispraćena zasluženim pljeskom, a lijepim riječima i buketom svijeća od čelništva ZNS-a.

Nažalost, pobjedničko slavlje Dragovoljaca i osvajanje KUP-a, zasjenio je nesretan i tužan trenutak teške povrede našeg mladog napadača i strijelca drugog zgoditka ANTONIA  ĐURIĆA. Nakon obavljene operacije u Traumatološkoj bolnici u Draškovićevoj ulici, Antonio se uspješno oporavlja i u ime svih članova Hrvatskog Dragovoljca iskazujemo mu potporu i želju za što bržim oporavkom i povratkom na teren.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite svoj upit, javiti ćemo se u najkraćem mogućem roku!