Novosti iz kluba


Vijesti


16 05. 2017.

22. međunarodni memorijalni nogometni turnir mlađih uzdanica „Darko Mateša“


Povodom obilježavanja Dana branitelja Grada Zagreba i  u čast na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, NK Hrvatski dragovoljac 22. put za redom domaćin je Međunarodnog memorijalnog nogometnog turnira “Darko Mateša” koji će se održati od 26. do 28. svibnja  2017. godine na novozagrebačkom NŠC „Stjepan Spajić“ u Sigetu.

Ove godine turnir posebno posvećujemo obilježavanju 10 godišnjice smrti general pukovnika Ivana Basarca. Dvadeset dvije godine održavanja međunarodnog memorijalnog nogometnog turnira mlađih uzdanica „Darko Mateša“ svjedoči o zajedništvu NK Hrvatski dragovoljac i škole nogometa, koje se temelji na snazi i odlučnosti usmjerenoj prema ispunjenju profesionalne i ljudske obveze prema mladim generacijama. Tako će se i ove godine učvrstiti stara i razviti nova sportska poznanstva i prijateljstva, koja se nakon dugi niz godina poticanja i razvoja mogu slobodno svrstati u značajnija sportska događanja u gradu Zagrebu.

 

Na turniru koji se tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja, Hrvatskog nogometnog saveza i Grada Zagreba, sudjeluje ukupno 16 momčadi iz Hrvatske i inozemstva s ukupno 320 sportskih sudionika (igrači rođeni 2004.): GNK Dinamo, NK Zagreb, NK Istra 1961, NK Varaždin, NK Osijek, NK Lokomotiva, HNK Hajduk, NK Sesvete, NK Trnje, NK Dubrava, HNK Gorica, NK Lučko, NK Maribor iz Slovenije, FC Ferencvaroš iz Mađarske, NK Stolac iz Bosne i Hercegovine.

 

Ceremonijal svečanog otvaranja turnira održat će se u petak 26. svibnja 2017. s početkom u 17:00 sati na stadionu NK Hrvatski dragovoljac u Sigetu.

 

U privitcima se nalaze, Propozicije natjecanja (Prvitka 1), Propozicije English (Privitak 2) i Raspored natjecanja (Privitak 3)

 

Kontaktirajte nas!

Pošaljite svoj upit, javiti ćemo se u najkraćem mogućem roku!