Novosti iz kluba


Vijesti


18 09. 2019.

NISMO IZBJEGLI PORAZ U ŠIBENIKU, A PROMAŠILI SMO I JEDANAESTERAC


Naša momčad nije pružila dobru igru kao u prošlom kolu, nedostjaalo je nekoliko igrača, a čak je promašen i jedanaesterac. Naposljetku, protiv sada vodećeg Šibenika nije izbjegnut 0-2 poraz.  Šteta, jer igra u polju čak i nije bila loša, nedostajali su nam standardni igrači...Gosti su u Šibenik, inače, stigli bez prvog strijelca lige Šibenčanina Vinka Petkovića, opasnog Majstorovića, ali i još jednog opasnog ofenzivca Doležala. Predvodio ih je nekadašnji Šibenikov napadač Ivan Božić. Bio je to očito preveliki hendikep

Šibenik je kao domaćin pobijedio Hrvatskog dragovoljca s 2-0. Naša momčad nije pružila dobru igru kao u prošlom kolu protiv BSK.  

Prvu prigodu za vodstvo domaći  su imali u 14. minuti. Lopta je izbačena s gol-crte. Šibenik je terensku inicijativu kapitalizirao u 27. minuti. Rak je ubacio s desne strane, a robusni Juričić je manirom rasnog centarfora ušao na prvu vratnicu i glavom neobranjivo pogodio Šubarićevu mrežu.

Relativno dugo u drugom poluvremenu nije bilo opasnijih akcija, da bi u 60. minuti dva dalekometna pokušaja Raka i Bilića izmamila pljesak šibenske publike. Domaći su u 63. minuti praktički reprizirali akciju iz koje su postigli gol. Ali, ovaj put Juričič nije realizirao centaršut kojim ga je Rak pogodio u trepavicu.

Ipak, minutu kasnije centarfor Šibenika uspio je zabiti. Dubinskom loptom izbacio ga je Prince, a Juričićev udarac je malo i uz pomoć bure u neobičnom luku završio u mreži gostiju.

Mogli su gosti smanjiti vodstvo u 73. minuti, ali da se Šibenčani ne tresu pobrinuo se Labrović koji je obranio Vucin udarac s bijele točke.

Do kraja utakmice sačuvali su Šibenčani bez problema svoju prednost i tako su se vratili na čelo drugoligaške ljestvice.

Gosti su u Šibenik, inače, stigli bez prvog strijelca lige Šibenčanina Vinka Petkovića, opasnog Majstorovića, ali i još jednog opasnog ofenzivca Doležala. Predvodio ih je nekadašnji Šibenikov napadač Ivan Božić.

ŠIBENIK – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 2:0  (1:0)
Šibenik, stadion na Šubićevcu, gledatelja 400
Sudac: Josip Dugandžić – Komin
Strijelci: Juričić 27', 63'
ŠIBENIK: Labrović, Pajić, Vukorepa, Bilić, Blaić, Bulat (od 70. Španja), Ćurić, Rak, Kukec (od 78. Celić), Prince, Juričić (od 84. Antunović). Trener: Krunoslav Rendulić.
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Vuco, Crnčević, Nakić (od 67. Seck), Di Lovrić, Šiško (od 80. Bakula), Šimić, Mihaljević, Crnojević, Cetina, Božić (od 58. Brekalo). Trener: Roy Ferenčina.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite svoj upit, javiti ćemo se u najkraćem mogućem roku!