Novosti iz kluba


Vijesti


20 07. 2017.

Plan priprema prve momčadi 2017./2018.


Organizacijski i igrački osnaženi, Nogometni klub Hrvatski dragovoljac otpočinje s pripremama seniorske momčadi za novu natjecateljsku sezonu u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Sukladno razrađenom planu, pripreme seniorske momčadi za novu sezonu održat će se u vremenu od 24. do 28. srpnja 2017. godine u Centru za edukaciju u Orahovici.

Nakon obavljenih priprema u Orahovici, momčad će ostati u Slavoniji te od 29. do 30. srpnja 2017. godine sudjelovati na 26. međunarodnom memorijalnom turniru "Zvonko Mikolčević" u Ruščici pored Slavonskog Broda.

Na memorijalnom turniru će sudjelovati momčadi NK Hrvatski dragovoljac, HNK Orašje, NK Marsonija iz Slavonskog Broda i HNK Čapljina.

Organizator i domaćin tradicionalnog turnira je NK Posavac iz Ruščice, a održava se u spomen na poginule branitelje i prvu žrtvu Brodsko-posavske županije u Domovinskom ratu i njihovog igrača Zvonka Mikolčevića.

Ova tradicionalna međunarodna športska nogometna manifestacija održava se pod visokim  pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović.

Kontaktirajte nas!

Pošaljite svoj upit, javiti ćemo se u najkraćem mogućem roku!